IMG 3144 640x480-BorderMaker

Zaterdag 25 oktober is er een prachtig muzikaal optreden in de theaterzaal van de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Onder auspiciën van de Culturele Raad Wieringermeer zal daar vanaf 20.00 uur de Vocal Group “Pralienn” in de spotlights staan. Akoestisch begeleid door twee gitaristen brengen de vier zangeressen, allen komende uit de regio Nieuwe Niedorp en Winkel, een heel breed repertoire ten gehore, variërend van mooie ballads tot lekkere stevige swingnummers. “Pralienn” is een veelgevraagd ensemble bij culturele evenementen en heeft ook in het muzikale circuit een goede naam opgebouwd. Daarom is het een prachtige kans om ook in de Wieringermeer van deze muzikale talenten, nota bene uit de eigen gemeente Hollands Kroon, te genieten.

In de fraaie ruimte van de Cultuurschuur, waar in het verleden niet alleen honderden stelletjes zijn getrouwd, maar waar ook de politiek harde noten heeft gekraakt, is het door de geweldige akoestiek sowieso een feest om een concert bij te wonen. De muzikanten van het Nederlands Jeugd Accordeon Orkest en Wouter Braaf die er onlangs een prachtig concert gaven kunnen dat beamen!

Op de foto vlnr: Hans Zeelig, Jos Burger, Mieke Berger, Esther Stam, Kim Buys en Tessa Everts