IMG 5066-BorderMaker

Winkel’s Harmonie viert haar 125-jarig jubileum op 15 november met een groots jubileumconcert.

Stiekem zachtjes meezingen met bekende muziek, diep ontroert zijn, verrast worden of dansen tot je er bij neervalt, het kan allemaal bij dit muziekspektakel! De harmonie speelt een veelzijdig repertoire. Opleidingsorkest Toetti speelt swingende nummers onder begeleiding van een band. Fotoclub Niedorp zorgt voor herkenbare beelden uit heden en verleden. Popkoor Together geeft een optreden en zingt prachtige nummers met de harmonie. Zij staan erom bekend hun publiek van de stoelen te krijgen om mee te dansen. Om het feest compleet te maken, speelt op de afterparty de band That’s for U.

In 1889 is de vereniging opgericht als Winkel’s Fanfare, maar al na 5 jaar is dit gewijzigd in Winkel’s Harmonie. De harmonie telt op dit moment ruim 35 leden en heeft muziek en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Bij vrijwel alle activiteiten in het dorp is de harmonie van de partij en er wordt veel samengewerkt met de scholen in Winkel en Lutjewinkel. De harmonie staat onder leiding van Astrid Gorter en Toetti onder leiding van Wilma Beers. Zij hebben de afgelopen jaren beide orkesten in niveau doen stijgen en hebben de orkesten nu klaargestoomd voor het jubileumconcert.

Het jubileumconcert zal gehouden worden op zaterdagavond 15 november vanaf 20.00 uur in de Niedorphal in Winkel. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 15 ,= per persoon (kinderen t/m 12 jaar € 7,50) bij de familie Beers, Koomenstraat 4 in Winkel, tel. 0224-541979 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Informatie over de vereniging is te vinden op www.winkelsharmonie.nl