IMG 9172 640x480aaaa-BorderMaker

Al geruime tijd geleden hebben alle Harmonie en Fanfare orkesten de handen ineen geslagen in de Gemeente Hollands Kroon om van elkaar te leren.

De eerste uitdaging was vorig jaar het opnieuw opnemen van onze orkesten in het subsidiebeleid. Het is nu tijd om ook muzikaal te laten zien dat wij heel goed samen kunnen werken. Onder de samenwerkende orkesten is dan ook een commissie ontstaan die een Play Inn organiseert op Zaterdag 15 februari 2014. Locatie: Vikingschip te Den Oever.

Inmiddels hebben al zo’n vijftig muzikanten van de diverse orkesten zich ingeschreven. Maar wellicht zijn er nog muzikanten van buiten deze orkesten die mee zouden willen doen. Deelname is mogelijk voor iedereen met een A-diploma of gelijkwaardig niveau. Het hoofddoel is samen gezellig muziek maken.

De gehele dag staat onder leiding van dirigent Niels Marchal. De dag begint zo rond 09.30 uur met ontvangst en koffie. Vervolgens gaan we repeteren tot ongeveer 16.30 uur. Uiteraard onderbroken door diverse pauzes.

Het idee is om vervolgens gezellig samen te eten d.m.v. een eenvoudig buffet waarna we om 20.00 uur een concert houden. Deelname aan deze uniek Play Inn kost € 10,-. Koffie en thee is ter plekke te verkrijgen. De lunch graag zelf meenemen. De buffetmaaltijd is apart. De kosten daarvan worden aan de deelnemers bekend gemaakt.

Inschrijven kan d.m.v. een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef bij uw aanmelding uw volledige contactgegevens op, leeftijd en instrument. Bij het instrument is het belangrijk om de stemming aan te geven en de gewenste sleutel waarin gelezen wordt. Uiteraard ook bij welk orkest u speelt en een eerste en tweede voorkeur voor een partij.

Het inschrijvingsbedrag van € 10,- kunt u overmaken op rekeningnummer NL56 RABO 0155 9165 56 t.n.v. fanfare Samen Voorwaarts te Zijdewind o.v.v. Play Inn Hollands Kroon.