IMG 3217aa BorderMaker

Het zit er op!

En het was helemaal super! Wat een geweldig feest! Het liep gesmeerd, en iedereen heeft op zijn toppen gespeeld en gezongen! Met een hele volle zaal (we waren uitverkocht!),die overal enthousiast op reageerden. De band in het voorprogramma zorgde er voor dat de stemming er goed in zat. En daarna….een van de hoogte punten van de avond: het lintje voor onze voorzitter Janneke! Super leuk en helemaal verdiend!

Daarna gestart met het programma, en in een hoog tempo werden alle nummers ten gehore gebracht. Ook de Dot-event vocals Kim, Tessa, Nico, Chantal, Esther, Sam en Angie hebben op topnivo gepresteerd!

Duco Akkerman zorgde ook voor een verrassing; wat een toptalent op zn trompet.

Daarna natuurlijk de 3 J’s. Top muzikanten die er samen met ons een geweldig feest van maakten. De toegift met het wiegenlied, met nog eens 35 muzikanten uit de zaal die vrolijk uitgedost waren, zelfs Sinterklaas zat er tussen, het orkest aanvulden, was een waar spektakel!

Natuurlijk bedanken we nogmaals alle sponsors en vrijwilligers!!! Zeer uniek! Zonder hun aandeel zou dit concert niet mogelijk zijn!

Agenda

13 januari: concert, verdere info volgt

Oud papier

24 november