18B FOTO Schagens Harmonie BorderMaker

Schagens Harmonie brengt ode aan vermaarde componist in het Scagon Theater.

Datum: zondag 9 december 2018

Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 10,00

Schagens Harmonie biedt een fijne avond vol filmmuziek van de bekende filmmuziekcomponist Hans Zimmer

Onder leiding van dirigente Esther Hoek hebben de musici van Schagens Harmonie zich terdege voorbereid op dit Winterconcert.

Het belooft dan ook op een heerlijke avond te worden, vol van prachtige filmmuziek en film gerelateerde muziek. Muziek gecomponeerd door Hans Zimmer, een van de bekendste filmcomponisten van moderne filmmuziek.

Meer dan 150 film-soundtracks componeerde Zimmer, die vooral bekend geworden is door zijn muziek van o.a. ’Spirit. Stallion of the Cimarron’, ’The Lion King’, ’Crimson Tide’, ’The Da Vinci Code’ en ’Pirates of the Caribbean: At Worlds End’.

Een breed repertoire van prachtige sfeervolle ballads tot swingende up-tempo nummers. En dit alles wordt door Schagens Harmonie gepresenteerd in een sfeervol filmdecor waarbij tevens fragmenten uit de verschillende films zullen worden geprojecteerd. Kortom: Een muzikale avond voor muziek- en filmliefhebbers die dit zeker niet zullen willen missen!

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling.

Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Foto: Ingezonden