IMG 3280 BorderMaker

Geslaagd!

Thijs en Elize zijn met mooie cijfers ook geslaagd voor het praktijkexamen A. Van harte gefeliciteerd!

Wat is een wereld zonder muziek?

Zonder muziek zou het saai zijn op de wereld. Iedereen van jong tot oud luistert naar muziek. Maar zelf muziek maken is veel leuker. Als je vrolijk bent kun je dat laten horen. Als je niet vrolijk bent kan muziek je een handje helpen. Muziek maken is leuk, een hobby waar je jarenlang plezier van kan hebben. Veel kinderen en ouders denken dat het moeilijk is om te leren. Of dat het erg duur is om muziek te leren maken. Dat is een misverstand. Iedereen kan muziek maken leren en het hoeft beslist niet duur te zijn. Lees maar verder, dan wordt dat duidelijk.

Geef je nu op voor de muzieklessen van Winkels Harmonie!

Op welke instrumenten kun je les krijgen?

Uiteraard kun je bij Winkels Harmonie lessen volgen op alle instrumenten die in het orkest voorkomen, zoals dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium of slagwerk. Je kunt van de harmonie een instrument in bruikleen krijgen. Bovendien kun je al heel snel meespelen met leerlingenorkest TOETTI.

Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0223-533653. Uiteraard mag je ook eerst een keertje komen kijken tijdens één van de repetities: leerlingenorkest Toetti repeteert elke dinsdagavond van 18.45 uur tot 19.30 uur en het grote orkest van 19.45 tot 21.45 uur in Zaal Beentjes, Dorpsstraat 88 in Winkel. Je bent van harte welkom!

Vacatures:

Speel je al jaren een muziekinstrument, maar heb je nog nooit in orkestverband gespeeld? Kom dan zeker een keertje luisteren en de sfeer proeven. Wij hebben op dit moment vacatures voor hoorn, trombone, euphonium en slagwerk, maar ook muzikanten die een ander blaas of slag instrument willen bespelen zijn van harte welkom.