IMG 3280 BorderMaker

Schoolproject

Dinsdagavond 24 april hebben we het jaarlijkse schoolconcert gehouden met de leerlingen van groep 5 op OSB de Mient. Onder leiding van Astrid onze dirigente hebben de kinderen naar hartenlust kunnen musiceren. Wat een talentjes zaten erbij! We hebben met het toegestroomde publiek kunnen genieten van hoornsolo’s die werden begeleid door opleidingsorkest Toetti en prachtige blokfluiters die werden begeleid door het grote orkest. We hebben met z’n allen Vader Jacob in canon gezongen en gespeeld. Het was weer een prachtige avond.

Doe-Dag

De Doe-dag staat gepland voor zondag 27 mei. Hier kunt u tussen 14:00 en 17:00 uur even lekker binnenlopen bij zaal Beentjes en een aantal instrumenten uitproberen. Wellicht ontdekt u nog verborgen talenten. Deze middag is bestemd voor iedereen. Dus ook papa’s, mama’s opa’s en oma’s mogen langskomen om eens een muziekinstrument te proberen. Samen met de leden van de Harmonie gaan we lekker los op de instrumenten. Meer nieuws volgt binnenkort.

Zomerconcert in De Huyskamer (Lutjewinkel)

Op 3 juli geven we ons laatste concert van dit seizoen. Dat zal plaatsvinden in De Huyskamer te Lutjewinkel. We zijn een prachtig programma aan het instuderen dat zeker de moeite van het luisteren waard is. We nemen u onder andere mee naar de jaren 80 van de vorige eeuw. Zet deze datum ook alvast in uw agenda.

Agenda:

27 mei t/m 2 juni Anjeractie

26 juni Zomerconcert in De Koppeling

3 juli Zomerconcert in De Huyskamer (Lutjewinkel)