IMG 3280 BorderMaker

Afgelopen week hebben we de jaarlijkse jaarvergadering gehad. Altijd weer goed om even met z’n allen te zitten, allemaal nieuwe ideeën. Ik heb zin in het aankomende seizoen!!

Serenade

Daarom brengen we nog een keer onder ogen dat we ook serenade’s doen, dit is iets wat we niet heel veel doen. Maar er zijn zeker mensen die dit verdienen!! Wij geven graag een serenade voor mensen uit Winkel of Lutjewinkel die 50, 55, 60, 65 of nog meer jaren getrouwd zijn. Is er een andere bijzondere gelegenheid waarbij een serenade van ons gewenst is, dat is dat altijd bespreekbaar. Heeft u familie die graag een serenade van onze vereniging zouden willen krijgen, of wilt u eerst wat meer informatie. Neem dan contact op met onze voorzitter Désirée Kok via telefoonnummer: 0223-53 36 53 of email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe muziek Ook zijn we na het geweldige Boekenbalconcert begonnen met nieuwe muziek, dit is weer heel wat anders. Er komen onder andere Roll on the ground van Ivan Boumans, Eighties Flashbak gearrangeerd bij Paul Murtha en Stevie Wonder in Concert ook van Paul Murtha. We gaan lekker repeteren, en natuurlijk gaan we er iets moois van maken!

Schoolproject

Ook is Marieke Beers weer begonnen met het schoolproject op OBS De Mient. Er zitten nu in groep wel 33 kinderen. Ze heeft het daarom dit jaar in groepen verdeeld, 3 x 11 leerlingen. Dit is al heel wat. Daarom hebben we ook besloten om dit concert niet te houden in Café Beentjes, maar in de gymzaal van OBS De Mient. Want die 33 kinderen hebben natuurlijk allemaal ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen die allemaal mogen komen luisteren! Dus zet het in uw agenda, dinsdagavond 24 april: Schoolconcert met groep 5.

Doe-Dag

Ook gaan we een Doe-dag organiseren. De plannen daarvoor zitten nog in ons hoofd, maar komen zeker op tafel te liggen. Hierover in een andere keer meer.

Agenda:

24 april Schoolconcert met groep 5 van de Mient

08 mei Geraniumactie

27 mei t/m 2 juni Anjeractie

26 juni Zomerconcert in De Koppeling

03 juli Zomerconcert in De Huyskamer (Lutjewinkel