IMG 3017 BorderMaker

Over een paar weken is ons “Boekenbalconcert” , daar zijn we hard voor aan het repeteren. Deze is op 17 maart in de Lucaskerk om 20.00 uur, maar dit had u natuurlijk al opschreven in uw agenda. Maar hebben nog wel wat voorbereidingen nodig. Zo gaat Toetti op 11 maart van 14:00 uur tot 16:00 uur een middag een Toetti-boek maken. Ze gaan een boek schrijven en tekenen, met hulp van Marijn. Zij is klarinettiste in het grote orkest en heeft zelf al een boek geschreven. Ze gaan er vast een leuke, gezellige middag van maken. Ook hebben we eigenlijk uw hulp nodig. We willen ons publiek graag betrekken bij het concert, dus heeft u een favoriet boek of schrijver? Neem het boek mee, dan kunt er wat over vertellen misschien wel een stukje voorlezen. En voor de leden belangrijk: Dinsdag 13 maart is de generale repetitie in de Lucaskerk! Zowel voor Toetti als het grote orkest!

Raboclubkascampagne

Voorheen deden we met de vereniging altijd mee met de Rabofietstocht, deze word helaas niet meer georganiseerd, daarvoor komt in de plaats de Raboclubkascampagne. Dus niet meer fietsen, maar stemmen op een vereniging. Deze vereniging moet een rekening hebben bij de Rabobank. En blijken we dat nu net hebben.Als u wilt stemmen moet u wel lid zijn van de Rabobank, dat bent u niet automatisch. Dit kunt u doen via de site van de Rabobank, dit is kosteloos, kijk hier voor meer informatie.

Als u lid bent en 18 jaar en ouder bent ontvangt u begin april een stemkaart. Met een unieke code kunt u vervolgens online op 3 verenigingen stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger de bijdrage uit de Rabo Clubkas. De totale hoogte van de Rabo Clubkas is voor 2018 vastgesteld op € 65.000. U snapt dat dit ook op Winkel’s Harmonie kan, we hopen op uw stem! Zo kunnen we met dit geld nieuwe muziek aanschaffen, reperaties van muziekinstrumenten doen. Leuke activiteiten of concerten organiseren!

Doet dit snel, lid worden kan tot 28 februari!!