sylphe BorderMaker

Op zondag 18 februari wordt er weer een Open Podium gehouden in het Raedthuysje van Barsingerhorn.

Het programma is weer zeer gevarieerd. Voor de pauze treden op: For Fun speelt blues-muziek, Heidi Pronk zingt gevoelige luistermuziek en Gerrit Dekker vertelt West-Friese verhalen. Het tweede deel van het programma bestaat uit: Nog Leuker, 3 meiden die popnummers zingen, Josefien Noijons zingt jazz en wereldmuziek, zij wordt daarin begeleid door Frans van Til en tot slot het kwartet Sylphe.

Sylphe is een vocaal kwartet dat traditionele en lithurgische muziek vertolkt uit de Balkan, Rusland en Georgie. Ook zigeunermuziek en melancholieke klanken van landen rond de Middellandse Zee zijn geliefde inspiratiebronnen. Hun meerstemmige liederen zijn tijdloos, melodieus en oorspronkelijk.

Het Open Podium begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De toegang is gratis en na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het onderhoud van het Raedthuysje. Kom op tijd want het aantal plaatsen is beperkt.

Na het Open Podium bestaat de mogelijkheid om in cafe De Fortuyn aan te schuiven voor een heerlijk buffet.

Voor € 10,= kunt u genieten van o.a. soep, salades, patat. Als U hieraan wilt deelnemen dat moet u zich voor 15 februari aanmelden bij Herman Koopman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (vermelden als iemand vegetarisch is).

Foto: Ingezonden