Screenshot 2018 01 08 at 20.34.07

La Scala Nobile presenteert eerste cd van Gemengd Koor Amarilli in het Scagon Theater

Datum: zaterdag 3 februari 2018

Aanvang: 15.00 uur

Entree: € 12,00 65Plus/CJP: 10,00 kinderen en jongeren 6,00

’Muziek voor je hart’

In de concertpresentatie van de nieuwe cd worden door het Koor Amarilli en solisten van Muziektheater La Scala Nobile liederen uitgevoerd van Tschaikovsky, Rachmaninov, Varlamov. Voorts aria's en koorwerken ten gehore worden gebracht van Schubert, Vivaldi en Mozart, Pergolesi en aria’s en ensembles uit bekende opera's zoals Carmen , Turandot en Norma.

Gemengd klassiek koor Amarilli zingt meerstemmige muziek in het Nederlands, Italiaans, Duits, Frans, Zweeds en Russisch uit diverse genres. Variërend van opera, operette tot gospel en goede popmuziek. Alle genres worden gezongen in een klassieke uitvoering. Onder leiding van operazangeres, pianiste en dirigente Elena Syssojeva wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke diversiteit in repertoire, zodat samen met solisten en kamerorkest gevarieerde optredens mogelijk worden gemaakt.

Muzikale begeleiding: Elena Syssojeva, piano en Jeanette Kager-Bijlstra, accordeon.

Dirigente: Elena Syssojeva

Entreekaarten verkrijgbaar via de webshop en/of (indien niet uitverkocht) aan de theaterkassa op de dag van de voorstelling. Tijdens kassaopenstellingen kunnen ook, tegens contante betaling, entreekaarten worden aangeschaft voor nog komende voorstellingen.

Foto: Jolanda Jacobs Fotografie