2017 12 31 MDDO verschillende gasten groot formaat BorderMaker

In het programma 'Met de deur Open' op radio Schagen FM blikt presentator Kitty Mertz zondag 31 december samen met een aantal mensen die het afgelopen jaar te gast waren terug op wat het jaar hen heeft gebracht.

Judith Bruin en Irene Vink startten samen The School of Autentic Being, Jessica Heetebrij was de initiator van het ombouwen van de oude basisschool in Burgerbrug tot dorpshuis OldSkoel, Sacha Houtveen verwezenlijkte haar droom door in Schagen haar stoffenwinkel Villa Sassefras te beginnen, Carina van Zoonen moest wegens lichamelijke klachten stoppen met het Parfumflessenmuseum in Winkel, Frank Kootstra stopte met de Kringloopwinkel, Lisanne Kuilman richtte Escape Room Schagen op, chefkok Coen Kneppers start volgend jaar een winkel aan huis en Esther de Wit werd Klusvrouw.

Alle gasten hebben een muzieknummer uitgezocht.

`Met de deur Open` is van 10.00 - 12.00 uur te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 1077, achter de beeldkrant via kanaal S12+, digitaal via kanaal 40 en via de website www.schagenfm.nl onder het knopje luister live. De techniek is in handen van Hans van den Hoeven.