IMG 1751 BorderMaker

Sinterklaas is weer naar Spanje gegaan, dus we kunnen nu ons met een gerust hart storten op de kerstmuziek.

We waren stiekem al een beetje begonnen. En daarvan heeft zwarte Piet meegenoten op afgelopen repetitie avond. Hij ging het orkest dirigeren en de pauken spelen. Het was wel een hele muzikale Piet.

We zijn hard aan het oefenen voor ons komende concert in De Koppeling op 19 december. Het adres van de koppeling is: Koperwiek 30, 1733 BA Nieuwe Niedorp. Het concert begint om 19.00 uur met een optreden van Toetti, daarna neemt het “grote” orkest het over. Het zal zijn tot ongeveer 20.30 uur. De ouderen gaan wat eerder naar bed dan anderen. Zo is het eigenlijk een mooie gelegenheid om even naar een concert te gaan. En dan ook nog eens geen entree, dus komt allen!!

Daarna gaan we nog even door met de kerst, we gaan namelijk ook de kerkdienst begeleiden in de Lucaskerk, Dorpsstraat 177 te Winkel. De dienst begint om 10.00 uur. Dit jaar zal die dienst een kinderdienst zijn, dus we spelen wat meer kinderkerstliedjes. En hebben dan ook een ander repertoire dit jaar. Erg leuk om een keer wat anders te doen. De kerst een tijd van samen zijn, gezelligheid en nieuw leven. Ook als u niet gelooft bent u van harte welkom bij de dienst.