IMG 3017 BorderMaker

De leuke, gezellige maar drukke tijd komt er weer aan. Zo ook voor ons. We hebben aanstaande tijd een druk programma. Zo eerst op 5 december heeft Toetti geen repetitie, maar het grote orkest wel. Wij maken er een gezellige avond van en hopen met thuiskomst dat de Sint ons een paar leuke cadeaus voor ons heeft achter gelaten. Iedereen een hele leuke avond gewenst!

Daarom heeft Toetti op 8 december van 19.15 tot 20.00 uur een extra repetitie. Zij hebben namelijk op 9 december een optreden op het Jeugd Festival in Opperdoes. Daar laten zij hun mooiste klanken horen aan het publiek en een deskundige jury. De jury geeft een positief kritisch rapport waarmee de orkesten het komende jaar weer aan de slag kunnen. Het festival wordt gehouden in Dorpshuis De Torenschouw, Torenstraat 17 , 1672 NE in Opperdoes. Toetti speelt in het eerste blok tussen 12.30 en 15.30. Publiek is uiteraard van harte welkom. Entree is voor kinderen tot 12 jaar € 1,- en per persoon € 2,50. Kom gezellig luisteren!

Ook is het grote orkest hard aan het repeteren voor de kersttijd. We gaan op 19 december naar De Koppeling in Nieuwe Niedorp. Daar gaan we een mooi repertoire neerzetten met kerstmuziek. We hopen op een mooie avond. Ook spelen we op 1ste kerstdag in de Lucaskerk in Winkel. Daar spelen we mooie liederen onder de dienst. We wensen iedereen vanaf hier alvast mooie feestdagen! Maar eerst op naar Sinterklaas!!