beier BorderMaker

Samen Voorwaarts gaat “op concours”.

November is inmiddels aangebroken. En de datum van 18 november komt snel dichterbij. Op die dag gaat Samen Voorwaarts naar het concertconcours in Drachten. Eén maal per drie jaar proberen wij een concert concours te bezoeken om te laten zien dat we de klasse waarin we uitkomen (derde klasse) nog waardig zijn. Er wordt momenteel heel hard gerepeteerd om een mooie uitvoering neer te zetten van Overture to a New Age en Inspiration beiden van Jan de Haan. Dit zijn twee grote concertwerken die heel anders zijn dan de meesten van u van ons gewend zijn.

Regelmatig spelen we ook concertwerken op ons voorjaarsconcert maar de meeste mensen kennen ons vooral van onze optredens buiten. Uiteraard doen we ontzettend ons best om daar een prachtige uitvoering neer te zetten. En wie weet, levert dat zelfs een prijs op.

Beierse Benefietavond 27 januari 2018

Op zaterdag 27 januari 2018 gaat Samen Voorwaarts op veler verzoek op herhaling en organiseren wij weer een spetterende Beierse Avond in Dorpshuis Harmonie! Vol met Beierse muziek en bijzondere acts. Een avond die garant staat voor veel plezier met goed gezelschap. En natuurlijk zijn er weer een aantal spetterende acts. Uiteraard ontbreekt de Apfelstrudel, een biertje, wijntje of frisje niet en kunnen ook de beentjes van de vloer en de polonaise kan geoefend worden.

De kaarten à € 10,- per persoon zijn beschikbaar in de voorverkoop. Een ideaal personeelsuitje of lekker uit met de vriendengroep. De opbrengst van de avond is voor Samen Voorwaarts. Zet hem dus alvast in de agenda! Zeker een cadeautip voor tijdens de aankomende feestdagen! Kaarten zijn voor € 10,- te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Kapsalon Margret in Heerhugowaard of bij Idema Administratie & Advies in Zijdewind.

En dan hebben we natuurlijk nog verder optredens gepland bij de intocht van Sint Nicolaas in Zijdewind/’tVeld op 19 november en in Waarland op 26 november 2017. Om ook de Sint intocht wat te vernieuwen hebben we zelfs nieuwe nummers ingestudeerd. Zo zal er ook een Pieten reggae te horen zijn.

16 december is Samen Voorwaarts met een kerstconcert te horen in de Grote Kerk op de Markt in Schagen op uitnodiging van onze zustervereniging de Schager Harmonie.

Op 17 december 2017 speelt ons jeugdorkest Junior Stars tijdens de kerststallen tentoonstelling. Tweede kerstdag spelen we weer in de Martinuskerk in ’t Veld. Heerlijke kerstnummers en nog wat andere mooie stukken en niet te vergeten ons voorjaarsconcert op de tweede zaterdag in maart ofwel 10 maart 2018. En dit keer zijn we te horen in Waarland.

Mocht u nu zelf een jubileum vieren en dit feestelijk op willen luisteren? Geef het aan ons door. 40 en 50-jarige huwelijken zijn er nog steeds. Het komt alleen niet meer zo vaak in de krant te staan. Geef het ons tijdig door dan komen we een serenade brengen.

Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of één van de telefoonnummers op onze website www.samenvoorwaarts.nl. Ook zijn we te vinden op Facebook via www.facebook.com/samenvoorwaarts

Foto: Ingezonden.