holl kr

Bent u Wmo-cliënt en heeft u een mantelzorger?

Dan kunt u hen dit jaar zelf extra waarderen. Hiervoor krijgt u binnenkort drie VVV-bonnen van € 10,- om weg te geven aan uw mantelzorger(s). Op die manier kunt u hen bedanken voor de inzet. U ontvangt hiervoor binnenkort een brief van ons.

Voor wie is de bon?

Wethouder Mary van Gent: “De inzet van mantelzorgers waardeer ik enorm en is ontzettend belangrijk in onze samenleving. Mantelzorgers doen hun werk met zo veel liefde. Dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Wmo-cliënten weten dat natuurlijk als geen ander. Daarom geef ik ze met deze bonnen graag de mogelijkheid om die waardering aan hun mantelzorgers te laten blijken.”

U bepaalt zelf aan wie u de bonnen geeft. Dat kan zijn aan familie, vrienden, buren en kennissen die u vrijwillig en onbetaald helpen.

Heeft u geen mantelzorger?

Misschien heeft u geen mantelzorger. U kunt hierover met Wonen Plus Welzijn bellen als u hierover wilt praten. Ook kan een vrijwillige afhankelijke adviseur langskomen om dit met u te bespreken. Deze afspraak kunt u ook met Wonen Plus Welzijn maken. Het telefoonnummer is 0224 – 273 140.