holl kr

Begin oktober plaatsen wij op 40 locaties bladkorven. In de bladkorven kunnen bewoners gemakkelijk bladeren kwijt, zowel bladeren uit de tuin als overtollig blad uit de openbare ruimte.

De korven worden regelmatig geleegd en zijn door alle bewoners uit de wijk te gebruiken.

Beperkt aantal korven

De korven worden geleegd door een bladzuiger, daarom zijn de korven alleen bedoeld voor bladafval. De korven kunnen alleen geplaatst worden op plekken waar de bladzuiger bij kan. Als alle korven zijn geplaatst, publiceren wij een overzicht op de website.De bladkorven worden tijdelijk geplaatst en worden na de bladval weer verwijderd. Wij beschikken over een beperkt aantal korven en proberen deze zo goed mogelijk te gebruiken. Als korven niet gebruikt worden dan is het mogelijk dat wij deze verplaatsen naar andere locaties.

Heeft u geen korf in uw wijk en heeft u hier wel interesse in? U kunt dit doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het algemene telefoonnummer 088-321 5000. Wij maken u er op attent dat niet aan alle aanvragen kan worden voldaan. Wel kunnen wij hier in het volgende herfstseizoen rekening mee houden.