holl kr

Fietst u binnen onze gemeente en ervaart u weleens dat u onnodig moet omrijden, lang moet wachten voordat u kunt oversteken, een tekort aan fietsparkeerplekken of gevaarlijke en onoverzichtelijke locaties, obstakels of ontbrekende fietspaden?

En heeft u ideeën hoe dit verbeterd kan worden? Meld uw idee dan nu bij ons aan! De Fietsersbond maakt in opdracht van de provincie een inventarisatie van fietsknelpunten in Noord-Holland.

Dit is voor fietsers goed nieuws, want de provincie wil samen met ons aan de slag om de belangrijkste knelpunten in onder andere Hollands Kroon aan te pakken!

Meld uw idee aan

U kunt het knelpunt + verbeter idee bij ons aanmelden via Argu. Dit is een online forum waar u uw idee of ideeën kunt deponeren. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen. U vindt het forum via: https://argu.co/q/375. Meedoen kan tot en met 15 mei 2016.

Wat doen we met uw ideeën?

De Fietsersbond verzamelt alle knelpunten in een rapportage en biedt deze eind augustus 2016 aan de provincie aan. De provincie gebruikt de resultaten om - in overleg met de wegbeheerders Den Helder, Hollands Kroon, Schagen, Texel en het Hoogheemraadschap - te bepalen welke knelpunten het eerste aangepakt worden. De verwachting is dat hierover eind 2016 meer duidelijk is.