holl kr

Vanaf 15 juni 2016 verhuist onze publieksbalie naar de Molenvaart 67 in Anna Paulowna (voormalige Rabobank naast de Hema).

Dit is nodig omdat het huidige gemeentehuis, De Ontmoeting, vanaf juli wordt verbouwd en daarna in gebruik genomen wordt door andere partijen. In de nieuwe locatie kunt u terecht voor alle voorkomende producten en diensten, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Bezoek op afspraak

Ook in de nieuwe locatie werken we alleen op afspraak, die u via onze website kunt maken. Ook kunt u met ons bellen voor het maken van een afspraak via 088 321 5000. Daarnaast kunt u ook snel en eenvoudig digitaal zaken met ons doen via onze webwinkel, zoals een uittreksel aanvragen of een verhuizing doorgeven.

Alleen pinbetalingen

In de nieuwe locatie kunt u alleen met pin betalen. Dit doen wij voor de veiligheid van onze medewerkers. Dit is bovendien kostenbesparend en een efficiƫntere werkmethode.

Avondopenstelling van maandag naar dinsdag

Per 15 juni veranderd ook de dag van de avondopenstelling van maandag naar dinsdag. De eerste dinsdagavond openstelling is op 21 juni. Ook op deze avonden werken we op afspraak.

Gesloten

In verband met de verhuizing zijn wij gesloten op maandag 13 en dinsdag 14 juni.