039 Rijdersstraat R.K. meisjesschool   640x480

Vanaf donderdag 27 maart 2014 start gemeente Hollands Kroon met de verkoop van twee voormalige schoolgebouwen in ’t Veld (Rijdersstraat 59 en Wilhelminalaan 1).

Deze twee panden zijn leeg komen te staan nadat beide scholen zijn verhuisd naar een nieuw onderkomen, namelijk brede school Veldzicht.

Binnen kaders mogelijkheden voor een creatieve invulling

Hollands Kroon is op zoek naar kopers voor de oude schoolgebouwen. De locaties liggen binnen bebouwd gebied en de gemeente is bereid om mee te werken aan een eventuele wijziging van de huidige bestemming. Er is een Stedenbouwkundig Programma van Mogelijkheden opgesteld waarin kaders worden gegeven voor herontwikkeling. Uiteraard is de koper vrij om binnen dit kader en binnen de lijnen van de woonvisie een creatieve invulling aan te geven.

Heeft u interesse?

Op donderdag 3 april 2014 wordt van 15:00 tot 16:00 uur een kijkdag georganiseerd waar geïnteresseerden, op afspraak de objecten kunnen inspecteren. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met makelaar Anna de Graaff door te bellen naar tel. (088) 321 50 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Foto: Archief P. de Graaf