14991021 1227581670638205 3774583044218472208 o BorderMaker

Toneelvereniging Togido uit Veenhuizen is bezig met de laatste voorbereidingen voor hun blijspel wat zij in november zullen gaan opvoeren.

De laatste puntjes worden op de i gezet. Het decor is gereed en we zijn er klaar voor om voor u een geweldige voorstelling neer te zetten!!

De datums van de uitvoering zijn op 18 november, 24 november en 25 november om 20.00 uur in dorpshuis ’t zwaantje aan de kerkweg 30b in Veenhuizen(gemeente Heerhugowaard)

De entree bedraagt 7,50 euro inclusief een kopje thee of koffie

Dan volgt hier een kleine samenvatting

Prinselijke problemen

Hotel 't Zilvergeneugt is een hotel dat een chique en luxe indruk probeert te maken. Olivier Dikkenberg, de manager, schijnt hier echter niet in te slagen. Zijn pogingen om alles vlot en vlekkeloos te laten verlopen vallen continu in het water. Hij kampt met een hevig personeelstekort en heeft de grootste moeite om Kaatje Appelhof, de werkster, in het gareel te houden. Een ontevreden gast met een drankprobleem, een bekakte dame met haar zeurende dochter en een sensatiebeluste journaliste maken er zijn werk niet makkelijker op. Bovendien komt er een echte koninklijke prins in het hotel logeren. Normaal gesproken zou dit een hele eer voor het hotel zijn, maar in deze chaos zorgt de komst van Zijne Koninklijke Hoogheid voor extra problemen! Voordat deze hooggeplaatste gast voet in het hotel zet, moet Olivier ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt... En dat zal bloed, zweet en tranen vergen!

Zoals u kunt lezen belooft het weer een vrolijke boel te worden. Dus zet de datums in uw agenda en komt allen kijken naar dit geweldige blijspel!!

www.toneelgroeptogido.nl