IMG 0401 640x480tekra278 BorderMaker

Voor degenen die zich dreigen te gaan vervelen tijdens de Herfstvakantie, is er goed nieuws.

Alle zwemlessen voor groot en klein gaan gewoon door. Het zwembad heeft voor alle zwem liefhebbers weer een aantal leuke vrijzwem activiteiten op het program. Wat is er zoal te beleven in ons 30 graden warme bad ?

Voor de gezinnen: iedere zondag GEZINS ZWEMMEN

Iedere zondag van 10.00 tot 13.00 uur is er het vertrouwde GEZINS ZWEMMEN. Vaders, moeders maar ook opa’s en oma’s kunnen heerlijk ‘poedelen’ en zwemmen met hun (klein) kinderen. Voor de kinderen:

WOENSDAG 25 oktober SPELLETJES MIDDAG

Op woensdag 25 Oktober is er de befaamde Spelletjes middag van 14.00 tot 16.00 uur. Zet ‘m in je agenda! Deze middag is specifiek bedoeld voor kinderen vanaf een jaar of 5. Er is deze middag natuurlijk extra speelmateriaal in en om het water aanwezig en we draaien een lekker muziekje.

Oh ja: dit jaar doen we niet mee aan de Spieren voor Spieren activiteiten. Na zes jaar midden in de nacht sporten en zwemmen wordt het weer tijd voor iets anders. Het plan is om in Januari of Februari 2018 een MID WINTER DUIK te organiseren waarbij de opbrengsten ook weer naar het goede doel zullen gaan. We houden jullie op de hoogte, wordt vervolgd.

We wensen jullie veel Herfst-zwem plezier !

Tot ziens of tot zwems !

Zwembad team de Wirg