cid CCFD82B8 22BD 41AE 941A 5113D0655DDE BorderMaker

In 2018 volgt er een nieuwe editie van de Metakittrun.

Als opwarmer voor dit evenement wordt er een Metakittrun proloog georganiseerd. Deze proloog, die de naam Metakitt Super Sunday krijgt is een fantastisch autorit dwars door grote delen van Noord-Holland. Daarnaast zullen de deelnemers ook een rad van fortuin, optreden van de band Zomaar EN een overheerlijk barbecue voorgeschoteld krijgen.

cid 80934103 59ED 4299 B45E 05DEF5485B10 BorderMaker

Wat gaan we doen?

Op zondag 24 september a.s. wordt er een (laagdrempelige) autorit/rally georganiseerd waar men onderweg allerlei knotsgekke maar ook uitdagende opdrachten gaat uitvoeren. Voor elke opdracht ontvang je punten en wie op het einde van de dag de meeste punten heeft maakt kans op fantastische prijzen! Na de finish kan iedere deelnemer, onder het genot van een hapje en barbecue, de (stoere) verhalen van die dag met elkaar delen.

Voor maar €25 p.p. (kinderen onder de 12 betalen €12,5) kan en mag IEDEREEN mee doen. Het codewoord die dag is onbeperkt. Onbeperkt aantal auto’s, onbeperkt aantal deelnemers en onbeperkt (!) barbecueën. Maar goed niet alles is onbeperkt……er moet ook nog wat overblijven voor het goede doel Metakids, de stichting die onderzoek laat doen naar metabole (stofwisseling) ziektes bij kinderen.

Nog even kort samengevat:

- Datum: zondag 24 september 2017

- Aanvangstijd: 10:00 uur

- Eindtijd: rond de klok van 21:00 uur

- Voor wie? IEDEREEN!

- Auto voorwaarde: geen (wel verzekerd en apk gekeurd)

- Start locatie: Kerkplein in 't Veld (adres: tegenover Café de Vriendschap, Rijdersstraat 92 in 't Veld)

- Finish locatie: Dorpshuis de Harmonie in 't Veld

- Opgeven kan hier

- Prijs: €25 p.p. inclusief 1 consumptie munt (kinderen onder de 12 jaar betalen €12,5)

- Eten: onbeperkt(!) barbecue

- Rad van fortuin met zeer mooi prijzen

- Live muziek van de band Zomaar

- Onbeperkt limonade

Op het moment van schrijven worden er de nodige nieuwtjes gelanceerd, via o.a. Facebook en Instagram voor de allereerste Metakitt Super Sunday. Zo ook het feit dat we, met enige trots, kunnen melden dat niemand minder dan Irene Moors (je weet wel van Telekids, De TV kantine en Life & Cooking) het startschot gaat geven van de Metakitt Super Sunday.

Wil je samen met haar dit met ons mee maken? Geef je dan vandaag nog op

http://metakittrun.nl