IMG 0536 BorderMaker

Voor de zevende keer in successie wordt het Zomerpop Diner tijdens de eerste dag van het Zomerpopfestival gehouden.

De keukenbrigade zal, als start van het festival, de dorpsgenoten een heerlijke maaltijd voor te zetten. Lange tafels, mooie mensen en puike muziek vormen de perfecte ambiance voor het verrassende diner. Dit jaar zorgen Jelle B. en Da Selectah voor de muzikale omlijsting.

Jelle B.

In 2014 was het optreden van Jelle B. tijdens het Zomerpop diner een groot succes. In 2017 zal de Friese entertainer het dunnetjes overdoen! Jelle B treedt al jarenlang met veel succes op in Nederland en ver daarbuiten. Met zo’n 200 optredens per jaar kunnen we stellen dat hij het fantastisch goed doet. Oorspronkelijk afkomstig uit het Friese Dokkum heeft hij ondertussen al vele harten van mensen uit het hele land veroverd. Niet alleen mateloos populair bij de studenten en verenigingen, maar ook een graag geziene gast op bedrijfsfeesten, op dorpsfeesten en in de kroegen.

Jelle speelde op grote festivals, trad op voor de militairen in Afghanistan, speelde in Chicago en reisde vorig jaar met o.a. Mark Rutte naar India in Mumbai te spelen voor duizenden Indiërs. Daarnaast is hij druk bezig met een carrière op platengebied. Zijn liedjes, "De Pionier", "Annabella" en "Simpel" stonden hoog in de diverse hitlijsten genoteerd en werden veel gedraaid op de diverse nationale zenders. Met het duet "Mij Ben Je Nu Kwijt" behaalde hij de 7de plaats in de iTunes lijst. Jelle is, en blijft een rasartiest. Overal waar hij het podium betreedt ontstaat meteen een geweldige ambiance en hij weet hier als geen ander, met slechts zijn stem en een gitaar, op in te spelen. Reden genoeg om Jelle weer naar Zomerpop te halen tijdens het uitermate sfeervolle, smaakvolle en gezellige Zomerpop Diner! Reserveer nu!

Achterhoekse sensatie!

De vrijdagavond van Zomerpop op Main Stage is wederom een feest der herkenning, met dit jaar de band SPOT! De enthousiaste, spraakmakende en goed doordachte podiumshow van de Achterhoekse sensatie is een aaneenschakeling van de mooiste momenten, van Guilty Pleasure tot een verrassende close harmony show. SPOT! speelt de mooiste en meest verrassende, vet sexy medley’s. De band blijft boeien, van de eerste tot ver na de laatste minuut. Vol beweging, energiek, muzikaal top niveau, uitgekiende show mét special effects. Na een aantal jaren van ontwikkeling heeft SPOT! een grote stap gemaakt. In de Achterhoek kent iedereen deze band waar de energie vanaf spat, maar nu is de rest van het land aan de beurt! Dat belooft een groot feest te worden op de vrijdagavond van Zomerpop! Wie wil dat nou niet, een feestje bouwen?

Tweede editie van Bleekveld

Diep verscholen op het mooiste plekje van het festivalterrein is Bleekveld: een podium voor maar liefst 35 liefhebbers. In de theaterwagen op Bleekveld worden diverse verrassende optredens gegeven in een uitermate sfeervolle en intieme setting. Laat je verrassen op Bleekveld.

Dance meets pop!

Het programma op het dance podium op de vrijdag is zeker niet misselijk. Met La Sandro, Walter Looks, Party & Bullshit & headliner DJ Jean is het door Face a Main gehoste podium een ware happening voor de liefhebber van de betere dance muziek. Meer informatie over de acts en het programma, almede tickets vind je op de website.