c647446839 BorderMaker

Als opwarmer voor de Metakittrun 2018 wordt er, door de Metakittrun organisatie, een 1-daagse autorit/rally/sterrit georganiseerd.

Met trots kunnen we dan ook melden dat de Metakitt Super Sunday is geboren en gaat (hopelijk) een zondag worden waar je niet voor thuis KAN blijven!

IMG 3414 BorderMaker

Wat gaan we doen?

Op zondag 24 september a.s. wordt er een (laagdrempelige) autorit/rally georganiseerd waar men onderweg allerlei knotsgekke maar ook uitdagende opdrachten gaat uitvoeren. Voor elke opdracht ontvang je punten en wie op het einde van de dag de meeste punten heeft maakt kans op fantastische prijzen! Na de finish kan iedere deelnemer, onder het genot van een hapje en barbecue, de (stoere) verhalen van die dag met elkaar delen. Ieder deelnemend team kan zich via www.metakittrun.nl/acties opgeven. Iedereen kan en mag meedoen. Neem je zoon/dochter/opa/man/vrouw/achter buurman mee en geef je snel op!

supersunday 240917 BorderMaker

Nog even kort samengevat:

- Datum: zondag 24 september 2017

- Aanvangstijd: in de ochtend

- Eindtijd: rond de klok van 21:00

- Voor wie? IEDEREEN!

- Auto voorwaarde: geen (wel verzekerd en apk gekeurd)

- Start locatie: dat hoor je later (er moet wat geheim blijven)

- Finish locatie: dat hoor je later (er moet wat geheim blijven)

- Opgeven via www.metakitrun.nl/acties

- Prijs: €25 p.p. inclusief 1 consumptie munt (kinderen onder de 12 jaar betalen €12,5)

- Eten: onbeperkt(!) barbecue

- Live muziek van de band Zomaar (www.zo-maar.nl)

- Onbeperkt limonade

- Goodie pakket voor elke deelnemer

Van het inschrijfgeld gaat er uiteraard weer een groot gedeelte naar Metakids, een stichting die fondsen/geld werft voor onderzoek naar metabole (stofwisseling) ziektes bij kinderen. Hoeveel het bedrag exact gaat worden ligt uiteraard aan het aantal deelnemers.

Het eindbedrag wordt overigens die zelfde dag bekend gemaakt!

Inschrijven kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.