Screenshot 2017 07 07 at 20.53.37

Dagelijks volgen wij de verrichtingen van Co en Richard die met team “Het mag geen naam hebben” deelnemen aan de Carbage Run.

Vrijdagmiddag om 17.00 uur werd voor de laatste keer de finish bereikt.

Het was ook vandaag weer een prachtige dag, bijna de gehele dag is er op gravel gereden, het leek volgens Co en Richard soms meer op het rijden van een echte rally, dat gaf een extra goed gevoel bij de rijders.

Er werd op deze laatste dag nog even 550 kilometer op de teller gezet. De rit ging van Estland naar Litouwen. De finish was op een eilandje in een meer.

De mannen hebben een mooie prestatie weten neer te zetten, want ze kwamen als 10e team binnen.

En dan de opdrachten van vandaag.

Er moest worden gezocht naar Nijntje-zwembandjes, die bleken echter niet te vinden onderweg. En een foto in ontbloot bovenlijf op een paard is niet gemaakt, kortom het rijden ging prima, maar de opdrachten van de afgelopen dagen waren lastig en bijna niet uitvoerbaar, toch is er wel veel gelachen onderweg om alle gekkigheid.

Vandaag waren de opdrachten helemaal slecht te doen, want de Litouwse taal is toch wat lastig en met handen en voeten lukt het ook niet altijd.

De avond staat in het teken van het eindfeest en dan begint morgen de terugreis naar Nederland, dan moet er nog even 1.800 kilometer worden gemaakt, voordat de wagen weer thuis op het pad staat.