Wormerveer KFPS sel. 18 6 16 1208 Custom

Na de marathon van Hemelvaartsdag komen nu tijdens het pinksterweekend van 3, 4 en 5 juni de dressuurruiters in actie.

Dit keer niet groots op een weiland maar gezellig en intiem in de buitenbaan bij de rijvereniging aan de Heerenweg 250a in Barsingerhorn.

In de grote buitenbak worden 2 dressuurbanen uitgezet waar we op Zaterdag 3 juni beginnen met de klasse B t/m Z2 voor de paarden en voor de pony’s de klasse M en Z dressuur.

Zondag 1e pinksterdag wordt een echte kinderdag met pony dressuur klasse B en L en voor de allerkleinste ruitertjes is er een bixie rubriek met dressuur en springen. Daarnaast wordt er ook een rubriek voor bestgaande rijpony verreden en een pony keuring aan de hand.

Op Maandag 5 juni komen alleen friezen paarden in de baan om hun kunsten in de dressuur te tonen en ook op deze dag wordt er een rubriek voor bestgaand rijpaard uitgeschreven. Op alle dagen is er een fotograaf aanwezig om alle mooie momenten vast te leggen.

Als extra kunnen mensen op Zondag en Maandag een eigen frontriem maken tijdens een workshop en op Maandag is er ook een 2e handsmarkt van paardenspullen in de kantine. Meer informatie is te vinden op de facebook site van de vereniging.

Kortom een goed gevuld paardenweekend bij Bucephalus waar de toegang natuurlijk gratis is.

Foto: Ingezonden