P5250751 BorderMaker

De elfde editie van de jaarlijkse Dorcas Fietsdag is dankzij uitstekend fietsweer en een kleurrijke tocht door Westfriesland een groot succes geworden.

Bijna 550 deelnemers meldden zich bij de vier opstapplaatsen. Samen met de sponsors in het programmaboekje leverde dit het bedrag op van € 9.000,00. Veel belangstelling was er voor In- en Export bedrijf A.N. Boekel uit Oudkarspel.

De ene rondleiding was nog niet afgelopen of de volgende groep stond alweer te wachten. In de kantine werden koffie, thee, gebak en broodjes verkocht, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan onze weeskinderen.

Ook Korenmolen de Hoop kon op veel belangstelling rekenen en de twee molenaars Peter en Sander Boersma moesten alle zeilen bijzetten.

De opbrengst is bestemd voor een groep van 39 weeskinderen uit Arusha, Tanzania. Deze kinderen worden door onze Dorcas Ondernemersgroep al sinds 2002 ondersteund en kunnen ook dit jaar, mede dankzij deze sponsortocht, weer rekenen op onze hulp.

We bedanken onze sponsors, die via hun advertenties in ons programmaboekje een belangrijke bijdrage aan het eindbedrag hebben geleverd.

Ook alle deelnemers aan deze Dorcas Fietsdag worden bedankt.

We hopen jullie volgend jaar op Hemelvaartsdag weer te mogen begroeten voor de twaalfde editie van de Dorcas Fietsdag.

Namens de Dorcas Ondernemers NHN

Adri Wijnker

Foto: Ingezonden