IMG 3053 640x480 BorderMaker

Het pinksterweekend 2017 zit tjokvol met evenementen.

Zaterdag de Kielemarkt, zondag de Waterspelen en maandag de Kinderkermis. En dan moet er natuurlijk ook nog kermis gevierd worden.

Door het ontzettend volle pinksterweekend hebben we de kinderspelen en het boardingvoetbal op de maandagmiddag (2e Pinksterdag) samen gevoegd. De kinderspelen zijn voor de kinderen tot en met groep 6. En de Boarding voetbal voor alle dames en heren uit groep 7 en 8 die denken dat ze kunnen voetballen.

Kun je niet voetballen dan mag je ook meedoen. Voor de kinderspelen heeft het comité diverse leuke spellen uitgewerkt waar je o.a. met water veel plezier kunt hebben en voor de competitie leuke prijzen kunt winnen. En natuurlijk voor iedereen weer een bonnenboekje. Met deze bonnetjes kun je de attracties van de kermis bezoeken. Op de kermis heb je trouwens meer keuze doordat de Pinksterkermis groter is opgezet dan vroeger de Schutkermis. Dus nog meer kermisplezier.

Dan voor de grote kleine mensen van groep 7 en 8 het boarding voetbal. De deelnemers geven zichzelf op. jullie worden in groepjes van 2 verdeeld. In het boarding voetbal wordt dus gestreden in teams van 2.

Je zult vanaf het begin hard moeten strijden want door het knock-out systeem krijgen verliezers geen tweede kans. Ook op de pinksterkermis in Nieuwe Niedorp is de voetbalwereld keihard. We hebben eventueel de beschikking over twee velden dus komt allen en doe mee. De begeleiding is in handen van Sjors Otter, Tom Spaansen en een team van Sportservice Schagen.

En uiteraard onder verantwoordeling van het kermis comité. We kunnen natuurlijk altijd vrijwilligers gebruiken. Dus lijkt het je leuk om te helpen? Meld je dan aan bij het bestuur.

Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk door onder andere de sponsoring van vaders, moeders, opa’s en oma’s en verder iedereen die voor onze kinderen een mooie middag wil. Hiervoor komen we dan ook op 31 mei bij u langs om uw, natuurlijk geheel vrijblijvende bijdrage op te halen. Door uw donatie is dit allemaal mogelijk.

Het kermiscomité.