IMG 3414 BorderMaker

Het is een tijdje stil geweest omtrent de organisatie van de Metakittrun.

Althans, zo lijkt het want we hebben verre van stilgezeten. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben (op sociale media) is er ook al het nodige vermeld. Maar er zijn een paar dingen die we als eerste met jullie willen delen.......

Ontwikkelingen

Begin dit jaar zijn er de eerste aanzetten geweest voor het organiseren van een 2e editie van de Metakittrun. En omdat jullie de vorige ook hebben gereden leek het ons niet meer dan fair om jullie op de hoogte te stellen van alle (nieuwe) ontwikkelingen.

Ook waren we van mening dat we iets moesten doen met de aangegeven puntjes die in de ingevulde enquêtes stonden. Daar hebben we serieus iets mee gedaan. Denk bijv. aan de mindere interessant/uitdagendere terugreis. Deze en andere punten gaan we verbeteren en zullen dan ook zichtbaar zijn in de volgende, 2e editie van de Metakittrun

Nieuw lid

Dit jaar hebben we versterking gekregen van Peter Borst. Peter is een collega van Jeroen en Sven en hij heeft aangegeven ons graag te willen helpen. Peter van harte welkom en we wensen je natuurlijk heel veel plezier en succes!

Nieuwe Metakittrun

En dan toch nog wel een hoogte punt om even te vermelden. Er komt een nieuwe Metakittrun! Na het succes van vorig jaar zal er in het voorjaar van 2018 opnieuw een spectaculaire run verreden worden. En in tegenstelling tot 2016 zal deze editie uit 3 dagen bestaan. Dus 2 nachtjes weg. Dit weekend, van 23 t/m 25 maart 2018, zal het de deelnemers, wederom, aan niets ontbreken. Echter kan dit niet voor hetzelfde bedrag als vorig jaar. Mede vanwege de 2e overnachting is de prijs verhoogd naar € 275,=. Maar daar krijg je dus weer heel veel voor terug. Gedacht moet worden aan: meer uitdaging, een fantastische rit, 2 dagen onbeperkt eten, meer opdrachten onderweg, 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt en nog veel en veel meer!

Route Metakittrun

In 2016 ging de Metakittrun door 2 landen. Doordat we nu 3 dagen weg zijn, gaan we een extra land aan doen. Met veel trots kunnen we dan ook melden dat de Metakittrun 2018 door maar liefst 3 landen zal gaan. In willekeurige volgorde zullen dat zijn: Nederland, Duitsland en België. Inschrijven? Dat kan! Om alles eerlijk te laten verlopen (lees: kans voor diegene die nog nooit hebben meegedaan) zal de inschrijving 21 mei a.s. geopend worden. Eerder inschrijven heeft geen zin...

Website

Vanaf heden draait ook onze volledig vernieuwde website. Deze is nog deels onder constructie maar moet zo snel als mogelijk volledig worden. Dus voor meer info ga je naar www.metakittrun.nl. Daar vindt je alles over wat de Metakittrun inhoudt, waarvoor we het allemaal doen en natuurlijk later het inschrijven.

Thema

Het thema van vorig jaar (familie) was waarschijnlijk niet voor iedereen even zichtbaar of duidelijk. Dat gaat de volgende editie veranderen. Wat het thema voor 2018 gaat worden, wordt later dit jaar bekend gemaakt. Mochten er vragen zijn, dan horen we dat graag. Tot zover, tot later!

Met vriendelijke groet,

Organisatie Metakittrun