IMG 1612aa BorderMaker

Het kermis comité van de Schutkermis heeft er alles aan gedaan om de Kinderkermis door te laten gaan dit jaar.

Wel in een andere vorm en i.v.m. de Kieledag op maandag in plaats van op zaterdag. Maar met de gezelligheid voor de kinderen zoals iedereen gewend is. We hebben besloten de twee kermis-activiteiten samen te voegen in het Pinksterweekend van 3-4 en 5 juni.

Ja u leest het goed, we gaan gewoon door, alleen op een andere datum en samen met de Waterfeesten en de Kieledag een lang weekend vol met evenementen en gezelligheid in het dorp!

Zaterdag is Kieledag. Na de markt is om 15.00 uur uur de aftrap van de Kermis in de Prins Maurits met muziek.

Zondag de waterfeesten met aansluitend feest op het horecaplein.

Maandag de Kinderkermis op en rond ‘t Sluisje. En aansluitend natuurlijk weer gezelligheid in en om het horecaplein. Een goed gevuld maar gezellig weekend dus.

Maandag hebben we tijdens de kinderkermis natuurlijk de traditionele kinderspelletjes voor de kleinere kinderen en Boarding voetbal voor de oudere jeugd, in samenwerking met Sportservice Schagen!

Een van de veranderingen is dat we dit jaar de kermis niet meer openen met de ballon-oplatingen, maar hiervoor komt een coole dans act in de plaats. Meer uitleg in de volgende weken in het Niedorperweekblad en op PeWi’s Nieuwspagina.

Zoals elk jaar hebben we weer vrijwilligers nodig om alles draaiende te houden, dus wil je helpen versieren van de zaal, groepjes kinderen begeleiden of ben je het zat om als ouder alleen maar te staan kijken terwijl je kind zich vermaakt, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten van het kermis-comité