Carbagerun Logo

Van 3 tot en met 7 juli 2017 gaat de zomereditie plaatsvinden van de Carbage run.

Elk jaar zijn er deelnemers vanuit onze regio en dit keer gaan Pim, Richard en Co op pad met een auto die maximaal € 500,= mag kosten. De heren hebben een leuke naam bedacht voor hun team ‘’Het mag geen naam hebben”.

De heren hebben zich eerder bewezen in de Nederlandse uitvoering van de Carbage run waar zij als eerste gefinisht zijn.

Het vervolg hierop, is de internationale uitvoering welke start in Duitsland en vervolgens via Polen, Litouwen, Letland, Estland en weer terug naar Litouwen gaat. Ook hier is het doel weer een topplaats in de rangschikking te bereiken.

Gezien het feit dat de rit 5000 kilometer bedraagt en de mannen niet kunnen overzien hoe hoog de totale kosten zullen worden, zijn ze nu keihard op zoek naar sponsoren, want ondanks dat er voor de lol gereden gaat worden, moet het natuurlijk niet te gek worden.

Een tank benzine of eigenlijk alles wat je denkt dat kan helpen is dan ook zeer welkom. We hoeven natuurlijk niet te vertellen dat de Carbage run 2017 met 500 deelnemende teams een happening is die uiteraard ook veel media-aandacht zal gaan krijgen.

Als tegenprestatie voor de sponsoring zal het team aan aan uw naamsbekendheid gaan werken door de auto te bestickeren met uw naam of bedrijfslogo.

Op zaterdagavond 6 mei wordt er een sponsor-feestavond georganiseerd voor team “Het mag geen naam hebben” In café de Fortuyn, Heerenweg 144 te Barsingerhorn.

Wil je het team ook steunen kom dan naar de gezellige feestavond waar team “Het mag geen naam hebben” info zal verstrekken over de Carbage run.

Een deel van de omzet van deze feestavond is voor team “Het mag geen naam hebben

Er zal op de feestavond ook een loterij worden gehouden met leuke prijzen.

De loten kan u op de avond zelf kopen voor het mooie bedrag van 1 euro, de opbrengst hiervan zal uiteraard geheel gebruikt worden om het team te ondersteunen.

Natuurlijk gaan wij de rit op de voet volgen via deze Nieuwspagina.