IMG 0685 BorderMaker

We dachten al aan de zomer, zo warm was de lente gestart.

Maar nu na een paar koude dagen en nachten met nachtvorst staan we weer met beide benen op de grond! Toch moeten we al heel hard nadenken over…..Nazomeren in Niedorp!!

Dit jaar vindt het Nazomeren plaats op zaterdag 19 en zondag 20 augustus van 10.00-17.00 uur. We hopen dat nog meer mensen zich aanmelden om met ons evenement mee te doen!! De tijd gaat heel snel!!!!!!

Denk er wel om dat uw aanmelding voor 30 april 2017 bij ons binnen moet zijn.

Dit heeft een reden: De Nazomerkrant moet door drukkerij RODI in elkaar worden gezet en omdat het Nazomeren bijna altijd in de vakantieperiode plaatsvindt moet de krant op tijd klaar zijn. Deelnemers die zich na 30 april aanmelden kunnen niet meer in de Nazomerkrant worden opgenomen.

Bent u niet bekend met het evenement dan wordt het tijd dat u eens kennis maakt met het gratis genieten van tuinen, kunst, muziek, foto’s, culturele hoogstandjes en allerlei leuke zomerse activiteiten in alle kernen van de voormalige gemeente Niedorp van 10.00 uur ’s morgens tot 17.00 uur ’s avonds. In de speciale nazomerkrant staat aangegeven welke tuinen etc. meedoen. Deze krant kunt u krijgen op de adressen van de deelnemers in de kernen. Alle deelnemers aan het evenement hebben een nazomervlag hangen.

U kunt ook op onze website kijken naar de deelnemers aan dit evenement www.nazomereninniedorp.nl . Deelnemers kunnen zich tot 30 april 2017 via de website opgeven. Vanaf juni staan de deelnemers vermeld op onze website. Wanneer het opgeven niet goed lukt via de website, kunnen mensen zich opgeven met hulp van de betreffende contactpersonen per kern.

De voormalige gemeente Niedorp is opgenomen in de huidige gemeente Hollands Kroon en bestaat uit de volgende kernen: Haringhuizen, Barsingerhorn, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, ’t Veld, Lutjewinkel, Zijdewind en Kolhorn.