IMG 8953aa BorderMaker

De 37e Lentetuin zit er al weer even op.

Van 2 tot en met 6 maart 2017 hebben ruim 20.000 bezoekers kunnen genieten van duizenden kleurrijke bloemen en een rijk gevulde beursvloer.

Wie de Lentetuin in Breezand niet heeft kunnen zien, kan toch meekijken. Op de show zijn namelijk volop foto’s gemaakt. Naast alle mooie foto’s, is er ook een time-lapse en een aftermovie gemaakt. De aftermovie staat vanaf vandaag online op de website, op de Facebookpagina van de Lentetuin en op het YouTube-kanaal (link: https://youtu.be/95rAIISkTOg). Zo kan iedereen de mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland zien. Voor wie wel een bezoek heeft gebracht aan de Lentetuin, is het nagenieten geblazen.

Dit jaar stond de show in het teken van Volendam. Indrukwekkende decorstukken waren Hotel Spaander en de zelfgebouwde boot. Ook de aangrenzende Voorjaarsbeurs Expo was een bezoek waard dankzij een gevarieerd aanbod en een uitermate goede sfeer.

Het bestuur van de Stichting Lentetuin Breezand kijkt terug op een bijzonder succesvol evenement. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, inzenders, standhouders en sponsors. Zonder jullie geen Lentetuin!

Op naar volgend jaar

De Lentetuin is volgend jaar van donderdag 1 tot en met maandag 5 maart 2018. Kijk voor meer informatie over de Lentetuin op de website www.lentetuin.nl.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.