IMG 9418 BorderMaker

Een cruiseschip vol prijswinnaars vertrekt halsoverkop naar een onbekende bestemming…

Opschieten!! Cruiseschip ‘De Wereldreis’ staat op het punt te vertrekken. Iedereen die van kapitein Klots een gouden briefkaart door de brievenbus heeft gekregen mag mee op reis. Helemaal gratis! Van alle kanten stromen de mensen toe, allemaal willen ze mee. Ze zijn geselecteerd! Ze zijn winnaars!

Het volle cruiseschip kiest al gauw het ruime sop. De stemming zit er goed in. Maar dan blijkt dat Kapitein Klots alle passagiers aan het werk zet. Er moet worden geboend, gestoft en gedweild. En onder in het ruim? Daar moeten de oude piraten Vlegel en Schobbejak aan de slag met de pomp. Niemand wordt gespaard!

Daarnaast doet de kapitein erg vaag over de reisbestemming, terwijl de reizigers (opgejut door de zusjes Summer en Frosty) allemaal een andere kant op willen. Er ontstaat al snel een dolle chaos. Vertel op, Kapitein! Waar gaan we heen?

Als de motor het ook nog op volle zee begeeft en er geroeid moet worden, is het gedaan met alle vrolijkheid. Zeker als in de verte donkere onweerswolken samenpakken. Zal het cruiseschip de storm doorstaan? Lukt het de passagiers om goed samen te werken? En zal het doel van de reis worden bereikt?

Een enthousiaste groep van 25 Notenkrakertjes hebben gedurende een half jaar wekelijks geoefend onder leiding van Marian Wijnker (Regie) en Paul Beers (muziek).

De eigentijdse musical Alles overboord wordt zaterdag 25 maart om 20.00 en zondag 26 maart om 14.00 opgevoerd in de zaal van Café Beentjes in Winkel. De toegang voor kinderen tot 12 jaar bedraagt 5 euro en voor volwassen bezoekers 8 euro. De zaal gaat 45 minuten van te voren open.

Door de verwachte drukte adviseren wij om alvast een plekje in de zaal te reserveren. Dit kan door te bellen naar 0226-411776 of 0226-413046.