Winnaars en Jarno Leijen BorderMaker

AB Vakwerk en Het Leukste Winkeltje Standhouders van het jaar.

Dit jaar is de Standhouder van het jaar, categorie Agri wederom gewonnen door AB Vakwerk. In de categorie Expo heeft Het Leukste Winkeltje de prijs binnengesleept.

Om de Lentetuinstandhouders nog eens nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het evenement en voor de organisatie om de kwaliteit van de stands zo hoog mogelijk te houden, heeft de beurs een prijs in het leven geroepen: de Standhouder van het jaar award! Deze wordt mede mogelijk gemaakt door Bert’s Indoor Spuitservice/ Bert’s Boxx.

De stands worden beoordeeld op de inrichting, houding personeel, de geboden belevenis en de aansluiting op het thema Volendam. Omdat de beurs in tweeën is te splitsen, namelijk de Agri vakbeurs en de voorjaarsbeurs Expo, wordt er in beide categorieën één winnaar uitgeroepen.

Tijdens de ondernemersavond op Lentetuin Breezand kwam het hoge woord eruit. Winnaar van de categorie Agri is AB Vakwerk. Van de categorie Expo kwam Het Leukste Winkeltje als winnaar uit de bus. De winnaars zijn vereerd met de Standhouder van het jaar bokaal en een prachtige bos bloemen.