Lentetuinkrant 1AA Custom

De officiële Lentetuinkrant valt bij de huizen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Texel, Koggenland en Opmeer woensdag 22 februari op de deurmat.

Daarnaast komt de krant uiteraard te liggen in Volendam, omdat het thema van de 37e editie Volendam is. De krant staat bomvol met alles wat jij wilt weten over de Lentetuin

Wat is er te vinden in de Lentetuinkrant?

In de krant staat het complete programma, vertellen we welke topartiesten komen spelen op de feestavonden, welke vrijwilligers er betroken zijn bij de Lentetuin en meer. Zo is er een artikel met onze hoofdsponsor de Rabobank, staan er veel leuke weetjes in de krant en is er een heuse kidspagina, compleet met kleurplaat. Met deze kleurplaat ‘het lekkerste visje van Volendam’ zijn leuke prijzen te winnen voor de kinderen. Maar ook aan winkansen voor de rest van de bezoekers is gedacht. Na een succesvolle eerste editie van de Lentetuinquiz, staat de quiz ook dit jaar weer in de Lentetuinkrant.

De officiële Lentetuinkrant is een uitgave van JVW Uitgeverij. De fotografie is gedaan door AP Fotografie Rosemarie van Bentum en de vormgeving door Studio Kisteman. De oplage betreft 93.500 exemplaren.

De Lentetuinkrant is ook digitaal te lezen via: https://lentetuin.nl/lentetuinkrant/

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland.

Foto: Lentetuin Breezand