IMG 3602 640x480-BorderMaker

Op zaterdag 18 maart om 20.00 uur en zondag 19 maart om 14.00 uur voert de 70-jarige Musicalvereniging Zanglust Kolhorn de musical "de Breiende Rechter"op.

Geschreven door Gerrit van de Belt en losjes gebaseerd op het programma De Rijdende Rechter.

We maken kennis met de bijna 70-jarige rechter Greta Hoogendijk, die breien als hobby heeft, met regisseur Henry van Duc de l'Eau, die de kat in het donker knijpt, met Leo van Laveloos, die zijn plantjes koestert maar zijn buurvrouw niet, met Berendine de Goede, die graag zingt en haar achternaam eer aandoet, met Bellefleur Bloemsma, in de ban van Henry en haar carrièreperspectieven.

Daartussendoor zien we de studiomedewerkers, mensen van het kadaster en de groenvoorziening en de bode van de rechtbank. Vrouwe Justitia en de Heer van Rex, opperrechter, spelen ook een belangrijke rol, net als leeftijdsdiscriminatie, drankmisbruik, en weeshuizen. Dat alles onderbroken door zang en iets minder dans.

Tenslotte komt alles weer op zijn pootjes terecht. Maar hoe precies???

En dit wordt allemaal vertolkt door 7 personen!!!!

Kom dat bekijken in de Laurenskerk in Kolhorn, ingang via de Horn.

Toegang: € 9,= voor volwassenen en € 6,= voor kinderen tot en met 12 jaar.

Telefonisch bestellen van kaarten kan via nr: 0224- 531538 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.