voorjaar17

Het is bijna zo ver.

Dan gaat de 7e Voorjaarsbeurs bij Jan Schreur Recreatie van start.

Op de beurs kunt u zich laten inspireren door een record aantal standhouders. Heel veel nieuwe standhouders mogen we dit jaar verwelkomen.

Twee willen we er even uitlichten:

Artiesten boekt u bij Stand-by Productions. U kunt bij Leo van der Fluit terecht voor boekingen van nationale en internationale acts. Bedrijfsfeesten, Popfestivals etc. Een aantal regionale zangers en zangeressen zullen tijdens de beurs een live optreden verzorgen. Natuurlijk op beschaafd volume en het repertoire zal puur commercieel zijn.

Op onze beurs vindt u alles om uw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. De Fietsenhal is dit jaar gevuld met de fietsen en e-bikes van Busker Fietsplezier . Natuurlijk is het niet alleen kijken. U kan ook vooral de fietsen zelf proberen in de grote hal. Koopt u een fiets tijdens de beurs dan ontvangt u 10% korting. De fietsen worden in Noord-Holland gratis bij u thuis afgeleverd.

Verder zijn er ook nog leuke aanbiedingen.

U bent zaterdag 4 februari en zondag 5 februari tussen 11.00 uur en 17.00 uur van harte welkom op de Zandwilg 9-11 in Winkel om te “proeven”van alle noviteiten tijdens de Voorjaarsbeurs.

De toegang is gratis

Kijk op de website www.voorjaarsbeurswinkel.nl voor de deelnemerslijst.