IMG 3394aa BorderMaker

Beste Gamers,

Vergeet de championsleague, vergeet de Premier league, vergeet de Spaanse liga, vergeet de eredivisie. Dit is het voetbalevenement van 2017 waar je bij wilt zijn.

FIFA Tournament 2017

Zaterdag 18 februari zal dit plaats vinden in de achterzaal van Café Beentjes. Er zal dit jaar alleen maar gespeeld worden op de Playstation 4. Wederom zijn er dit jaar enkel en dubbel wedstrijden. De wedstrijden worden op 10 tv's gespeeld. Maar de halve finales en finales worden op het grote scherm gespeeld en uitgezonden. Hou er rekening mee dat het een lange dag en avond wordt. Want als je goed speelt, zit je er sowieso tot de avond uren (gezien de opkomst in 2016). Want het zou zonde zijn als je eerder weg moet terwijl je kans hebt om de finale te halen.

Zijn er nog wedstrijden te spelen terwijl je er niet meer bent, zullen daar sancties op volgen voor de deelnemer/team. Voor de top 3 (enkel en dubbel) is er ook weer een prijzengeld beschikbaar. De hoogte hiervan hangt af van het aantal deelnemers. Ook dit jaar kan de organisatie niet zonder jullie. Want we willen weer een beroep doen op de mensen die hun playstation met fifa17 spel beschikbaar willen stellen aan de organisatie. Geef dit graag z.s.m. door aan ons. We zullen proberen om het speelschema dit jaar nog vloeiender te laten verlopen. Wordt hard aan gewerkt. En dan het belangrijkste. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. De kosten per persoon per onderdeel (enkel en/of dubbel) zijn 5 euro per persoon.

Voor 30 euro kan je weer gebruik maken van het eten en drinken pakket van Café Beentjes. Dit aanbod geldt van 13.00 tot 19.00. Na 19.00 zijn alle kosten voor de deelnemers zelf. Iedereen moet zich van te voren inschrijven en dan ook meteen aangeven of ze mee willen doen met het eten/drinken pakket. En die moeten ook dan voor het toernooi begint betaald zijn. Heb je jezelf wel aangemeld, maar nog niet betaald kunnen we je helaas niet mee laten doen aan het toernooi. 1 week voordat het toernooi begint zal iedereen nog een bericht krijgen als je niet goed hebt aangemeld of niet heb betaald. Dit is in het leven geroepen om te voorkomen dat mensen niet komen opdagen terwijl daar wel op gerekend wordt. (Dit was vorig jaar namelijk het geval). Als je wel aangemeld en betaald hebt, maar je komt niet opdagen krijg je geen geld terug. Tenzij je je met een hele goede reden op tijd heb afgemeld.

Aanmelden kan je doen bij Café Beentjes (Bianca Beentjes). Je kan haar ook mobiel bereiken op 06-20851617 en je deelname doorgeven. Vergeet dan niet je team door te geven waarmee je wilt deelnemen.

Mochten jullie vragen hebben, dan kan je terecht bij Robbert van Arkel of Joel H. Mentadikrama.

We zien jullie graag verschijnen op 18 februari in Cafe Beentjes.

Team Fifa