IMG 3765 BorderMaker

De opvallende grote stellage op het schoolplein van OBS De Snip in Nieuwe Niedorp trok de aandacht bij het voorbij rijden van deze locatie.

Al vele jaren werd er een mast geplaatst naast het pand van de Antoniusschool, maar dit jaar werd een plek gevonden bij de eerder genoemde school aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp. Het jaarlijkse Jota-Joti weekend van Scouting Niedorp werd weer een groot succes.

IMG 3772aa BorderMaker

In dit weekend staat het contact met de wereld centraal. Via Internet en via een echte zendinstallatie werden er leuke contacten gemaakt. Naast opdrachten rondom de school en heerlijk eten met elkaar, ging er ook weer een mobiel team op pad, die in een auto verschillende opdrachten moest doen. Scoutinggroepen uit Noord-Holland strijden hierbij om de hoogste eer.

IMG 3763 BorderMaker

Dit keer was een Scoutinggroep uit Alkmaar de gastheer. Scoutinggroep Niedorp wist dit jaar een 11e plaats te behalen van de 15 deelnemende groepen. Scoutinggroep Heiloo ging dit keer met de beker naar huis en mag het evenement volgend jaar organiseren.

IMG 3773 BorderMaker

Er kunnen altijd nieuwe leden worden aangemeld bij Scoutinggroep Niedorp.

Kijk eens op de Facebookpagina of de website.