IMG 5689 BorderMaker

Tiende Dorcas Gala Diner op 26 oktober in Restaurant “De Rijd”.

Het is inmiddels voor de tiende keer dat Marcel en Suzanne Bark en hun team het jaarlijkse Dorcas Gala Diner organiseren. Op woensdagavond 26 oktober stellen ze wederom hun Restaurant “De Rijd” beschikbaar. Het personeel zal zich weer vrijwillig inzetten om u te laten genieten van de voor Restaurant “De Rijd” zo kenmerkende kwaliteit en gastvrijheid. In de keuken zorgt Marcel Bark en zijn staf voor een voortreffelijk 7 gangen Amuse Diner, inclusief drankjes en koffie toe. Suzanne Bark en haar medewerksters zullen ervoor zorgen dat de feestelijk opgemaakt gerechten aan de tafels worden geserveerd. Kenmerkend voor een Amuse Diner is de mogelijkheid om tussen de gangen door van plaats te verwisselen.

De opbrengst van het Dorcas Galadiner gaat dit jaar naar ons Weeskinderen project in Arusha, Tanzania. In 2003 heeft onze Ondernemersgroep daar een weeshuis gebouwd voor 40 kinderen, die op straat leefden. Het weeshuis is een eenvoudig, doch doelmatig gebouw. Het is voorzien van een grote gemeenschappelijke huiskamer, een keuken en slaapkamer met stapelbedden voor de kinderen. Ook is het weeshuis aangesloten op elektriciteit en stromend water. Sindsdien kunnen de kinderen in een goede, leefbare omgeving opgroeien. We hebben met elkaar afgesproken dat we deze 40 kinderen steunen tot ze op eigen benen kunnen staan. We zorgen voor voedsel, kleding en schoolspullen. In de loop van de jaren hebben 28 kinderen hun studie afgerond en kunnen voor zichzelf zorgen. Van de overige 12 kinderen zitten er vier op de universiteit en gaan er acht naar de middelbare school.

Naast particulieren, die in kunnen schrijven, leent dit diner zich er ook uitstekend voor om met uw bedrijf of met uw klanten deel te nemen. De prijs bedraagt €. 65.00 per couvert, inclusief drankjes. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Restaurant “De Rijd”, Vijverweg 3, 1733 AS te Nieuwe Niedorp, telefoon 0226 411983. We beginnen vanaf 19.00 uur met een aperitief en het diner begint om 19.30 uur. Reserveren voorkomt teleurstelling. Graag tot ziens in Restaurant “de Rijd”.

Namens de Dorcas Ondernemersgroep Noord Holland Noord

Adri Wijnker

Tel. 06 12308275.