DSC 0160-1 640x480

Zondagmiddag 9 november zijn de kinderen aan de beurt in de Cultuurschuur van de Wieringermeer.

Tot groot plezier van klein én groot speelt “Tetter” weer!! Alice Geels, Susan van Stralen, Toby Muurling en Janike Hiemstra brengen een nieuw theaterstuk op de planken genaamd: “Schatje en Scheetje” naar het gelijknamige prentenboek, maar met een flinke dosis onvervalste “Tetter” er doorheen! Om alvast in de stemming te komen:

In de diepste kerker van Katta Kombe zitten Schatje en Scheetje gevangen. Ze hebben een paar sokken gestolen. Gelukkig hebben ze elkaar, maar de muren van hun cel zijn wel erg kaal. Scheetje kan gemakkelijk door de tralies naar buiten klimmen. Op verzoek van Schatje haalt hij stukje bij beetje de mooiste dingen van buiten naar binnen: de zon, een prachtig uitzicht en nog veel meer. Schatje en Scheetje hebben het fijn met zijn tweeën in de Katta Kombe . Maar dan gebeurt er iets vreselijks...ze worden vrijgelaten! Daar staan ze dan op de drempel van de gevangenis. Wat nu? Een verhaal over geluk, liefde en boevenstreken!

Wil je hier bij zijn?

Kom dan naar "Schatje en Scheetje" de nieuwe voorstelling van Tetter en laat deze twee boeven je hart stelen. De entree is gratis, maar na afloop gaan de “Tetters” rond met een hoge hoed waar een vrijwillige gift in gedaan kan worden om de kosten te dekken. Het stuk is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De aanvang is om 15.00 uur in de theaterzaal van de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.

Foto: Ingezonden