IMG 4355-BorderMaker

Het “Nazomeren” (op 16 en 17 augustus 2014) is weer achter de rug.

Het waren twee natte dagen, voorafgaand door een prachtig voorjaar en een mooie zomer. Dat was erg jammer! Vooral de deelnemers met de tuin, hebben heel veel werk in het water zien vallen. Maar over het algemeen heb ik begrepen dat het toch geen volkomen verloren dagen waren. Veel bezoekers bezochten de binnen locaties, waar ze konden genieten van prachtige dingen! Er kwamen nu ook mensen naar de tuin, die perse deze tuin wilden bezoeken, echte liefhebbers dus! En daar doet de organisatie het voor. Zoals jullie weten draait onze organisatie volledig op vrijwilligers. Vrijwilligers, die zich vooral vanaf januari inzetten om met elkaar de organisatie weer rond te krijgen.

In deze roerige tijd komt het jammer genoeg regelmatig voor dat mensen ontslagen worden, of een andere baan krijgen in een ander gebied. Helaas moeten wij daardoor afscheid nemen van onze contactpersoon in Nieuwe Niedorp. Wij hopen dat zich een nieuw duo voor Nieuwe Niedorp gaat aanmelden. Het werkt veel leuker als duo en de bezigheden kunnen worden gedeeld. Dus mensen denk er over na!

Wij zoeken ook een persoon, die zich met het Facebook gebeuren wil bezighouden. Uit ervaring is gebleken, dat zeer veel mensen reageren op Facebook. Ook daar leeft het fenomeen “Nazomeren in Niedorp”.

In 2016 hopen wij “Nazomeren in Niedorp” voor de 20e keer te vieren. We rekenen erop dat volgend jaar ( 15 en 16 augustus 2015) nog meer mensen met hun tuin meedoen. Zodat we in 2016 met een spectaculair aantal tuinen voor de dag kunnen komen.

Deelnemers bedankt voor al jullie inzet en tot volgend jaar!

Tine van den Berg

medewerker PR “Nazomeren in Niedorp”

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

0226- 423675).