130806aa michelmulder Ilonka Ory-7941-2st 2 640x480

27 September a.s. is Ilonka Ory te zien in het Scagon Theater in Schagen met haar nieuwe voorstelling ‘ 1.77 op twee Gympies.

‘ ‘Dream Big en Work hard’. Dat is het motto van Ilonka Ory, een creatieve duizendpoot die van een leegstaande campingkantine een succesvol theater wist te maken. Haar shows zijn daar standaard volgeboekt, niet in de laatste plaats vanwege haar nieuwe cd Liefde wint waarop liedjes staan die ze o.a. schreef met Tim Langedijk en Arnold Mühren, de componist van The Cats .

Ilonka Ory valt direct op in het huidige heuvelachtige theaterlandschap. Een paar jaar geleden deed ze haar bedrijf van de hand en kocht ze een leegstaande campingkantine in Heiloo op om daar haar droom te realiseren: een theater opzetten om eigen voorstellingen te houden. En hoe! De voorstellingen in het Stalles Theater zijn standaard maandenlang van tevoren volgeboekt en er zijn lovende kritieken over geschreven.

Haar voorstellingen kenmerken zich door een zachte, menslievende toon. Ilonka houdt er niet van om te beledigen of te schofferen. Liever vertelt ze persoonlijke verhalen of zingt ze ingetogen liedjes. Over de liefde bijvoorbeeld.

Haar nieuwe voorstelling is sprankelend en vol van energie, waarbij mooie ballads, popliedjes en songs uit de kleinkunst voorbij komen. Met steeds weer die kenmerkende donkere stem. Een stem waarin al een leven verscholen ligt.

Ze wordt begeleid door de beste musici uit het vak; Tim Langedijk, Danny van Kessel, Marc Schenk en Wilbrand Meischke. Muziektheater à la Ory. Een avond om nooit meer te vergeten! Ter ere van haar nieuwe cd Liefde wint tourt Ilonka momenteel met haar voorstelling ‘1.77m op twee gympies’ door het hele land en doet ze een speciale matinee tour voor stichting Vier het Leven, waarvoor ze ook ambassadeur is. Wees er snel bij, want zoals het Ory betaamt, zitten de voorstellingen zo vol.

Meer weten over Stalles Theater of Ilonka Ory, kijk op www.ilonka-ory.nl of neem contact op via 06-54332325 en 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto: Michel Mulder