20130824 193303 640x480-BorderMaker

Op zaterdag 23 augustus 2014 is het weer zover! Ruim 200 standhouders staan dan langs het traject aan de Heerenweg in het prachtige lintdorp Barsingerhorn.

Het dorp en de kraampjes zijn mooi verlicht en juist die spulletjes die u net niet zocht, maar wel graag wilt hebben treft u hier aan!

Het is het gezelligste rommeldorp van Noord Holland! De lekkerste geuren, verrassende rommel, muzieksoorten van over de hele wereld en vrolijke standhouders laten u graag al hun moois en lekkers zien.

Markt

De markt begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Het markttraject is maar liefst 1,3 kilometer lang. U kunt het traject alleen lopend afleggen. Hou er rekening mee dat als u het hele traject loopt, dus 2x 1,3 kilometer aflegt. Voor het meenemen van uw spullen is een grote tas of een boodschappen karretje dus een aanrader! De toegang tot de markt is gratis!

Parkeren met de auto

Er zijn 2 weilanden ingericht als parkeerplaats. een parkeerplaats aan de westkant (Schagen) van het markttraject aan de Mieldijk. een parkeerplaats aan de oostkant (Kolhorn/Lutjewinkel) van het markttraject aan de Leekerweg.

Het parkeren is gratis. Maar we hebben melkbussen staan aan het begin van het parkeerterrein waarin uw vrijwillige bijdrage zeer gewaardeerd wordt! Dit om de kosten van de organisatie te kunnen dekken. Met een kleine bijdrage per auto kunnen we het Rommeldorp gratis houden. Daar wilt u toch ook aan bijdragen?

Fietsenstalling

Als u met de fiets komt dan kunt u uw fiets ook op 2 plekken stallen: - een fietsenstalling op het erf van de familie Reijne aan de westkant (Schagen) van het markttraject. Dit is de boerderij aan de linkerkant van de blauwe brug. - een fietsenstalling aan het begin van het markttraject aan de oostkant (Kolhorn/Lutjewinkel) van het markttraject. Hier staan meerdere fietsenrekken.

De fietsenstallingen zijn niet bewaakt, u kunt uw fiets hier gratis stallen.

Maar ook hier staan de befaamde melkbussen.

Wist u dat:

Er op Rommeldorp ruim 200 kramen staan?

Rommeldorp de goedkoopste markt van Nederland is?

Maar liefst 35 vrijwilligers jaarlijks zorgen voor dit prachtige evenement?

Het markttraject 1,3 kilometer lang is?

Er speciaal voor Rommeldorp sfeerverlichting boven de sloot worden gehangen?

Rommeldorp 2014 voor de 15e keer georganiseerd wordt?

Jaarlijks een aantal agrariërs hun land beschikbaar stellen voor de parkeerplaatsen?

Er ongeveer 1000 meter aan lichtsnoeren worden opgehangen?

Er op de dag van het Rommeldorp maar liefst 150 kadetjes vrijwillig gesmeerd worden?

Diverse bedrijven mankracht of materiaal beschikbaar stellen?

De vrijwilligers allemaal échte vrijwilligers zijn?

De organisatie van Rommeldorp al 5 maanden van te voren begint om alles rond te krijgen?

Rommeldorp de gezelligste rommelmarkt van Noord Holland is?

U van harte welkom bent!

WIJ WENSEN U EEN GEWELDIG EN GEZELLIG ROMMELDORP!