DSC 0111 640x480

Een gratis dagje uit voor jong en oud.

Zondag 17 augustus 2014 vindt de jaarlijkse Zondagsmarkt van Wieringerwaard plaats aan de Noord- en Zuid-Zijperweg. Van 10.30-17.00 uur is iedereen van harte welkom de markt te bezoeken en de diverse activiteiten te beleven.

Aan beide zijden van de Zijperweg wordt ook dit jaar de markt opgeluisterd met ruim 80 kramen en grondplaatsen met de mooiste verkoopwaar. Van kleding en etenswaar tot informatiestands en handgemaakte woonaccessoires. Voor ieder wat wils.

Kinderactiviteiten en livemuziek

Niet alleen voor volwassenen is de markt een bezoek waard, ook aan de kinderen is gedacht. Speciaal voor hen is er op zondagmiddag een Kinderplein, met een springkussen, een workshop circus. De brandweer zal ook activiteiten ondernemen.

Meer informatie

Kom gezellig met het hele gezin naar de zondagsmarkt in Wieringerwaard. Voor groot en klein is het de moeite waard. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.wieringerwaardmarkt.nl. Hier kunt u tevens foto’s terug vinden uit de oude doos. Heeft u zelf nog foto’s, dan kunt u deze hier uploaden.

Graag tot ziens op de Wieringerwaardmarkt zondag 17 augustus. Dit unieke gebeuren is voor het publiek (waar kan dat nog tegenwoordig ...) gratis toegankelijk!