kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Afgelopen vrijdag hebben we onze wervingsavond gehad, om onze verbouwing van de Luttershoek te presenteren. We hebben jullie nodig om het ook te realiseren. Er is op de avond zelf al goed meegedacht, hulp geboden en we hebben mooie donaties ontvangen. Wij zijn hier heel dankbaar voor!

Wilt u ook nog graag een steentje bijdragen? Dit kan d.m.v. materialen, financieel of met hulp. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Paaseieren zoeken op zondag 31 maart om 11.00 uur. Dit doen wij rondom de Luttershoek aan de Plantsoenstraat 1 in Lutjewinkel. Kom jij ook!? Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Tot dan!

Zaterdag 13 april is er weer kinderkien in de Luttershoek. We beginnen om 15:00 uur en spelen 4 rondes. We proberen rond 16:30 uur klaar te zijn. Mocht uw kind de cijfers nog niet zo goed kennen, is het fijn als er iemand bij blijft die dat wel kan. De kinderen krijgen drinken en wat lekkers na 2 rondes. Daarnaast kunnen zij natuurlijk prachtige prijzen winnen!

LAATSTE KIEN VAN HET SEIZOEN. Zaterdag 20 april gaan we weer Kienen. De deuren openen om 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Je kan een Kienkaart kopen voor €1,- p.st.

We spelen 8 rondes en de laatste zal rond 23:30 uur eindigen. Er zijn prachtige prijzen te winnen en natuurlijk een hele vette hoofdprijs!! In september begint onze Kien weer, elke 3e zaterdag van de maand.

Dorpsvereniging De Lutters