kiellutters0406 068 640x480-BorderMaker

Zaterdag 16 maart gaan we weer Kienen. De deuren openen om 19.30 uur en we starten om 20.00 uur. Je kan een Kienkaart kopen voor €1,- p.st.

We spelen 8 rondes en de laatste zal rond 23:30 uur eindigen. Er zijn prachtige prijzen te winnen en natuurlijk een hele vette hoofdprijs!!

OPROEP: Wervingsavond op vrijdag 22 maart vanaf 20.00 uur. Wij gaan ons clubgebouw renoveren! Tijdens deze avond presenteren wij onze plannen, een lijst met activiteiten en materialen die wij daarvoor nodig hebben. Dus heb jij in de maand juni een gaatje? En wil jij een bijdrage leveren aan deze renovatie in de vorm van hulp, het leveren van materialen en/of financieel? Kom dan naar onze wervingsavond. Ook als je geen klusser bent en toch de handen uit de mouwen wilt steken, ben je van harte welkom. Kan je niet en wil je toch iets bijdragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt namens de Lutters!

Paaseieren zoeken op zondag 31 maart om 11.00 uur. Dit doen wij rondom de Luttershoek aan de Plantsoenstraat 1 in Lutjewinkel. Kom jij ook!? Opgeven is niet nodig en deelname is gratis. Tot dan!

Dorpsvereniging De Lutters