20240227 190002 BorderMaker

Dinsdagvond werd er een Netwerkbijeenkomst gehouden in het restaurant van Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna, het onderwerp waar het over ging was Evenementen. Meer dan 135 personen van een groot aantal evenementen uit Hollands Kroon waren aanwezig, ook onze regio was goed vertegenwoordigd.

De organisatie was in handen van de gemeente Hollands Kroon, die deze avond prima in elkaar had gezet.

Op deze vond was één van Nederlands meest gevraagde trendwatchers Lieke Lamb aanwezig, ze gaf een presentatie over de trends en ontwikkelingen in de evenementensector.

Voordat Lieke Lamb aan het woord kwam, gaf Casper Groenendijk een presentatie over de (veranderde) regelgeving en veiligheid bij evenementen.

Daarnaast was er volop de gelegenheid om te netwerken met de andere aanwezige organisaties van evemementen vanuit de gehele gemeente Hollands Kroon, dit bleek een groot succes, want vele organisaties wisten ervaringen te delen en tips uit te wisselen.

Ook waren de politie, brandweer, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de buitengewoon opsporingsambtenaren (Boa’s) aanwezig, om vragen te beantwoorden.

Kortom een geslaagde avond.